Dış paydaşlarımızdan Kırşehir Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü teknik personeli tarafından Meslek Yüksekokulumuz İnşaat Bölümü öğrencilerine İmar, Kentsel Dönüşüm ve Yapı Denetim Konularında bir konferans verildi. Kırşehir Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Dilek KAYA, İmar Şube Müdürlüğü Mühendisi Gürhan TORUNOĞLU, Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Gökhan KILIÇ ve Yapı Denetim Şube Müdürü Berna ÖZCAN tarafından 17.05.2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz İnşaat Bölümü öğrencilerine İmar, Kentsel Dönüşüm ve Yapı Denetim konularında bir konferans verilmiştir. Gerçekleştirilen konferansta, bölümümüz öğrencileri değerli bilgiler edinmişlerdir.