Kalite çalışmalarıyla önemli bir başarı elde eden ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen üniversitemiz, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Yönetimin Gözden Geçirme (YGG) Toplantısını bu yıl da yaptı.  20 Ocak 2022 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kalite Yönetim Koordinatörü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Akademik ve İdari Birim Yöneticileri, kalite koordinatörlüğü ekibi, birimlerin kalite sorumluları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısında Kalite Komisyonunun 2022 yılı gündemi belirlenirken aynı zamanda üniversitemizin yakın zaman önce dahil olduğu Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) sürecinin de değerlendirmesi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Kalite Komisyonu çalışmaları ve YGG Toplantısı hakkında görüşlerini dile getirdi. YGG Toplantısı ile 2021 yılında yaptıkları çalışmaları değerlendireceklerini ve 2022 yılı içinde yeni planlar ekleyeceklerini kaydeden Rektör Karakaya, 2016 yılında başladıkları kalite sürecinde önemli bir yere geldiklerini kaydetti. Üniversitelerin insana hizmet eden, bilgiyi planlayan, gerçekleştiren ve sürdüren bir yapı olduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz ve çocuklarımız için kaliteli bir eğitim ve kurumların çok önemli olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından YGG Toplantısının akademik birimler toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Salonunda, idari birimler toplantısı Aşıkpaşa Salonunda ve uygulama ve araştırma merkezlerinin toplantısı ise Neşet Ertaş Salonunda birim temsilcilerinin YGG Raporlarını sunmaları ile devam etti.

Meslek Yüksekokulumuzdan Yönetimin Gözden Geçirme (YGG) Toplantısına; Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Mustafa ÖZDURAN, Bölüm Başkanları, Birim Kalite Komisyonu üyeleri ve yüksekokul Sekreterimiz katıldı. Meslek Yüksekokulumuzun Yönetimin Gözden Geçirme Raporu, Kalite Komisyonu temsilcimiz Doç. Dr. Cihan KÜRKÇÜ tarafından katılımcılara sunuldu.