21 Mart 2022 Pazartesi günü dünyanın en eski bayramı olan ve yüce Türk milletine ait Nevruz bayramımızın 4659. yıldönümü dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'muzda Türk bayramı Nevruz isimli bir program gerçekleştirdik. Programımızın sunumu Türkiye Cumhuriyeti Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.Türk bayramı Nevruz isimli programımızın içeriğinde 12 Mart istiklal marşımızın kabulünün 101. yıl dönümü ,Çanakkale Deniz ve Kara Savaşları'mızın 107. yıl dönümü ve 4659. yıl dönümü olan Türk bayramı Nevruz hakkında coşkulu bilgiler ve şiirler okunarak milli hasletler dinleyicilere aktarılarak hangi şart altında olursa olsun birlik ve beraberlik duygularının önemi anlatıldı.