Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzdan, 23 Temmuz 2018 tarihinde Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete Yüksek Okulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZDURAN ve Müdür Yardımcılarımız Lüffü KARAKOYUNLU ile Salih ERMİŞ ve Elektrik ve Enerji Bölüm başkanımız Mehmet ŞENBAYIR katılmıştır. Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sami DUMAN ile yapılan görüşmede, öğrencilerin Meslek Yüksek Okulumuzu tercih etmeleri konusunda bilgilendirilmesi kararına varıldı. Sayın Duman’ da okullarının bir üst basamaklarından birisi olan Meslek Yüksek Okullarının kendileri için önem arz ettiğini belirtmiştir. Karşılıklı görüş alışverişleri ile ziyaret sona erdi. İlgi ve alakası için Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sami DUMAN' a teşekkür ediyoruz.