Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü ikinci sınıf öğrencileri tarafından “Sektör Uygulamaları-I” dersi kapsamında “Bölüm Oryantasyon Programı” düzenlendi. 30 Ekim 2014 tarihinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda konuşma yapan Bölüm Başkanı Merve Turpçu, oryantasyonun bireylerin kurum ve bölümlerini benimsemesinde ve aidiyet duygusunun gelişmesinde önemli olduğunu belirtti. Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Önal’ın konuşmasıyla devam eden program, Kırşehir tanıtımı, bölüm spotu ve bölüm hakkında ayrıntılı sunum ve öğrenci yönetmeliği sunumunun ardından bölümün ikinci sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan tanıtım slaytınının izlenmesiyle sona erdi.